neděle 15. října 2017

Masakr na vánočních trzích v Berlíně: už jste si zvykli?

... nemá nic společného... v tuto těžkou chvíli... míru... společně s představiteli ... hodnoty... nenechme... jsou největšími oběťmi... solidaritu... wir schaffen das. Řídil uprchlík... neznamená... psychické...

Také máte rádi sváteční atmosféru vánočních trhů v Německu nebo Rakousku? Právě ji zabili. Zavraždili.
Stejně jako nedávno v Nice: nákladní automobil řízenýdžihádistou vjel do davu lidí na vánočním trhu, jsou mrtví a zranění. Vrahem je islámský imigrant, který "často měnil identitu" a v Německu ho důvěřivě přijali jako "uprchlíka" letos v únoru. Také tu máme zastřeleného ruského velvyslance v Turecku, jednoho Somálce, co vletěl na dětskou besídku, aby dětem vysvětlil, že je Alláh všechny zabijeMaročana, který chtěl masovou vraždou obohatit vánoční svátky v Rakousku, iráckého kluka, který chystal už druhý pumový atentátna německé vánoční trhy a desítky zmařených teroristických útoků, o kterých se noviny už skoro ani nezmiňují. Zevšedněly.
----------------------------
"Motiv není jasný."
"Policie vyzvala občany, ať nezveřejňují fotografie a videa z místa události."
"Populističtí politici budou opět z teroristického útoku profitovat."
"Útok neměl nic společného s islámem - terorismus není náboženství. "
Český rozhlas 1 Radiožurnál
"Nesmíme zavdávat příležitost k frustraci"
"Musíme se smířit s tím, že je to evropská realita"
Jiří Dienstbier a Jiří Pospíšil na ČT24
----------------------------
Bezpečí. Svobodu. Rovnost. Volný pohyb. Svobodu slova. Vlastní děti. Co dál ještě Evropa nechá zavraždit, než uzná, že má problém? Pořád je to ještě málo, aby europolitici přestali předstírat, že nic s ničím nesouvisí? Že sem nezavlekli válku civilizací? Nebo se s tím máme rovnou smířit a spořádaně vyhynout, jen aby nemuseli přiznat, že tohle zatraceně podělali?
Islám. Islámská náboženská nenávist. Islámská imigrace... Evropští politici volají po společné vizi. Ale ti s vizí už tady jsou. Jenže ní jaksi nemáme my, Evropané, žádné místo, to má pouze islám. Ale my si stále lžeme, že "motiv není jasný".
----------------------------
Nejste to vy, kdo je zabili, ale Bůh je zabil... Korán 8:17
----------------------------
"Původně prý Angela říkala, že Němci si svou kulturu mají udržovat častějším zpěvem vánočních koled. Zapomněla dodat, že to mají dělat výhradně doma za zavřenými dveřmi."
----------------------------
Některé jistoty nám evropské vlády poskytnou. Třeba jistotu nepřítele - Paříž, Brusel, Mnichov, znásilnění dětí, vraždy žen, strach na ulicích... bomba sem, bomba tam, bezprostřední hrozbou je (kromě kritiků politiky otevřených hranic) přece Rusko. A kdo o tom moc špekuluje, je ruský šváb.
S napětím očekávám, kdy první analytik prohlásí, že útok je dílem Putinových tajných služeb - stejně jako Brexit, vítězství Trumpa a sexuální útoky v Evropě. (No to vážně. Gustav Gressel, European Council on Foreign Relations: Rusko může organizovat sexuální útoky imigrantů, aby oslabilo pozici Merkelové! )
Česká vláda demonstruje svou připravenost tím, že pošle do pražských ulic ozbrojence. Hranice s Německem ale zůstávají stále otevřené. Není prý ani žádný důvod posilovat hlídky na česko-německých hranicích. Nic se neděje, hlavně si nezapomeňte přebarvit profilovou fotografii na Facebooku. A hlavně nezkoušejte vidět svět v souvislostech. Nic přece nesouvisí s ničím.
----------------------------
Německý ministr vnitra: "Chtěl bych varovat, aby lidé nevyvozovali nějaké důsledky"
----------------------------
A já chci z celého srdce poděkovat všem, kteří jsou si vědomi zodpovědnosti za svoje blízké. Kteří vytrvale brání eurošílencům a etnobyznysmenům v budování "Krásné nové totality". Díky kterým se ještě islámské vraždy a atentáty nedějí dnes i u nás. Díky kterým je naše země jednou z nejbezpečnějších na světě. Kteří nepřestanou, když na ně lepí posměšné nálepky "čecháčků, islamofobů a xenofobů", ani když jim vyhrožují. Díky, přátelé. Nepřestávejte. To MY to zvládneme. Protože my musíme. Už kvůli našim dětem. Aby mohly mít radost nejen z vánočních trhů.
Krásné Vánoce, přátelé.
Je na nás, jaké budou.
"Vítací názory jsou už dnes jen předmětem pohrdání, vážnou diskuzi o nich nepovede už nikdo. Otevírá to prostor pro klidná, věcná a přitom radikální řešení.
Je čas tvrdě žádat a dostat. A čas nezapomenout. Nezapomenout, že podstata problému není ani islámský terorismus ani imigrační krize. Podstatou a příčinou jsou právě ti, jejichž šílenství bránilo udělat to, o čem jsme od začátku věděli, že je správné." Viktor Lošťák
"Hlavním úkolem každé vlády je zajistit bezpečnost své země. Jestli ministr naší vlády vědomě odmítá tento úkol, měl by si najít jiné zaměstnání. To co prohlásil Daniel Herman v nejnovějším vydání časopisu Týden je nehorázné, daleko za hranicí toho, čemu říkáme mnichovanství.
On nám sděluje, že nemá smysl bránit naši civilizaci, protože „evropská civilizace je za zenitem, ani jedna evropská země není nad hranicí přežitelnosti“. Co z toho vyvozuje tento statečný muž, který prchá ještě než nepřítele vidí a slyší? „... ti za branami je dříve či později prolomí. A vůbec se s námi nebudou bavit, jestli chceme nějakou symbiózu. Brutálně řečeno: vezmou si, co budou chtít.“
Ministr Herman tak nabízí jako řešení bezpečnostního ohrožení země kapitulaci, protože vše je beztak ztraceno. Chtěli byste být s tímto člověkem někdy přivázání na společném laně? Jistě ne. Bohužel, jsme s ním na tom laně přivázání všichni. Je to ministr vlády České republiky. A takovou vládu Realisté odmítají.
Jiří Hynek, zakládající člen Realistů


Žádné komentáře:

Okomentovat